دیدار احمد وحید ویس با رئیس اجرایی افغان یونایتید بانک.

haroon.abadi
پنجشنبه ۱۳۹۹/۷/۱۰ - ۱۰:۲۶
post

رئیس عمومی شرکت افغان پُست، محترم احمد وحید ویس، امروز جهت گسترش همکاری های دوجانبه و توسعۀ خدمات بانکی در کشور، با احمد خسرو ضیا، رئیس اجرایی افغان یونایتید بانک دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار آقای ویس وعده سپرد که شرکت افغان پُست در قالب یک تفاهم‌نامه، آمادۀ همکاری در زمینۀ توسعۀ خدمات بانکی و تجارت الکترونیکی با افغان یونایتید بانک است.

آقای ضیا، ضمن خُرسندی از پلان تازۀ شرکت افغان پُست در زمینۀ توسعۀ بانکداری در کشور افزود؛ افغان یونایتید بانک حاضر است تا در عرصۀ خدمات بانکی به افغان پُست مشوره های تخنیکی بدهد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۷ - ۱۳:۲۰
Background image

به منظور ارتقای ظرفیت کاری، سیمینار دو روزه برای کارکنان ۱۵ ولایت آغاز شد.

شرکت امارتی افغان پُست در ادامه سیمینار های خود، این بار برای کارکنان ۱۵ ولایت در بخش های بازاریابی، خدمات مشتریان و کارگو بین المللی سیمینار دو روزه را آغاز نمود.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۹:۱۳
Background image

آغاز سیمینار 21 روزه ارتقای ظرفیت!

این سیمینار بمنظور ارتقای ظرفیت کاری و آموزش های مسلکی کارمندان بخش های بازاریابی، توسعه تـجارت و خـدمات مشتریان راه اندازی گردیده و 21 روز دوام خواهند نمود.

دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۹:۴۶
Background image

تحویلی صرفیه بل برق بطور سریع و مطمئن

خدمات تحویلی صرفیه بل برق تان از طریق پُسته خانه های افغان پُست اجرا میشود!

بازگشت به خبر