دیدار احمد وحید ویس، رئیس عمومی شرکت افغان پُست با معاون اجراییوی عزیزی بانک.

haroon.abadi
شنبه ۱۳۹۹/۶/۲۹ - ۱۰:۳۷
.

رئیس عمومی شرکت افغان پُست آقای احمد وحید ویس، امروز با معاون اجراییوی عزیزی بانک و هیئت همراه شان در دفتر کاری خود دیدار و گفتگو کرد.

در این نشست آقای ویس، ضمن تأکید بر گسترش همکاری های دو جانبه افزود که (تفاهمنامۀ خدمات بانکی از طریق پُسته خانه ها) باید به زودترین فرصت میان افغان پُست و عزیزی بانک امضا شود تا روند ارایۀ خدمات بانکی به مردم از طریق پُسته خانه ها تسریع یابد.

سلیم حبیبی، ضمن وعدۀ همکاری های همه جانبه، از امضای تفاهمنامۀ یادشده در آیندۀ نزدیک اطمینان داده و افزود که از این پس افغان پُست می تواند از خدمات آنلاین عزیزی بانک مستفید شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۲/۷ - ۱۳:۲۰
Background image

به منظور ارتقای ظرفیت کاری، سیمینار دو روزه برای کارکنان ۱۵ ولایت آغاز شد.

شرکت امارتی افغان پُست در ادامه سیمینار های خود، این بار برای کارکنان ۱۵ ولایت در بخش های بازاریابی، خدمات مشتریان و کارگو بین المللی سیمینار دو روزه را آغاز نمود.

پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۹:۱۳
Background image

آغاز سیمینار 21 روزه ارتقای ظرفیت!

این سیمینار بمنظور ارتقای ظرفیت کاری و آموزش های مسلکی کارمندان بخش های بازاریابی، توسعه تـجارت و خـدمات مشتریان راه اندازی گردیده و 21 روز دوام خواهند نمود.

دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۹:۴۶
Background image

تحویلی صرفیه بل برق بطور سریع و مطمئن

خدمات تحویلی صرفیه بل برق تان از طریق پُسته خانه های افغان پُست اجرا میشود!

بازگشت به خبر